Táska-mesék - táskák, emberek, történetek

Egy táska tartalma sok mindent elárul a tulajdonosáról. Akaratlanul is. Vagy akarattal. Vajon tényleg tudjuk, hogy mi van benne? Vagy csak sejtjük? Táskák, emberek, történetek. Önismeret akcióban. Ha kíváncsi vagy magadra. Lelki színház kellékekkel.

Friss topikok

Spontán

2011.08.31. 10:48 Sufi

— Mondd, miért van úgy tele a táskád ezzel a sok értelmetlen kacattal? Szinte kifolynak belőle a cuccok, és ráadásul óriási, nem szakadsz meg?

— Nézd, ezzel a táskával én bármikor, bárhol, bármeddig el tudok lenni. Teszem azt, ha valahol ott kéne aludnom a babával, az sem okozna gondot. Sima ügy. Minden benne van, ami a legkülönfélébb helyzetekben kellhet. Például telefon, laptop, .... aztán cumi, pelenka, sminkcucc, szexi fehérnemű, óvszer, stb. .... Miért? Attól még, hogy gyerekem van … na jó, ne menjünk bele.

— Oké, szóval te nagyon spontán vagy ezek szerint!

— Mi az hogy!

— De akkor miért kell ennyire felkészülnöd ezekre a „spontán” esetekre? Nem lenne egyszerűbb csak simán spontánnak lenni?

— Rosszul látod, a spontán nem azt jelenti, hogy élsz bele a vakvilágba, hanem azt, hogy semmi és bármi is megtörténhet, de ezekre mind fel vagy készülve.

— Értem én, de ez annyira melós! Nem lehetne egyszerűbben? Csak úgy minden nélkül?


 

Szólj hozzá!

Címkék: spontán

A bejegyzés trackback címe:

https://mivanataskadban.blog.hu/api/trackback/id/tr43192613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása