Táska-mesék - táskák, emberek, történetek

Egy táska tartalma sok mindent elárul a tulajdonosáról. Akaratlanul is. Vagy akarattal. Vajon tényleg tudjuk, hogy mi van benne? Vagy csak sejtjük? Táskák, emberek, történetek. Önismeret akcióban. Ha kíváncsi vagy magadra. Lelki színház kellékekkel.

Friss topikok

Mi a kedvenc tárgyad a táskádban?

2011.09.11. 21:25 Sufi

-          Ez trükkös kérdés, mert nincs táskám! Utálom a táskákat, csomó dolog van bennük, ami semmire se jó! Azt szeretem a legjobban, amikor nem kell táska, mint például ma, mert nem volt meló. De azért elmondom, hogy mi van a zsebemben.  Egy okos telefon. Imádom! Például reggelente ezen szoktam olvasni a híreket, tök jó, mert leköti a figyelmem miközben utazom. Nyerek vele egy csomó időt! És sokkal izgalmasabb, mint a béna utazóközönséget figyelni a BKV-n. Meg például azt is meg tudja mondani, hogy hol vagyok éppen.

-          Ez szuper! Csuda hatékony vagy, és még azt is megtudod, hogy hol jársz nap, mint nap!

-          Ne gúnyolódj, tényleg nagyon jó.  Múltkor például ezen sikerül gyorsan elküldenem egy szerződést még mielőtt beértem volna.

-          Szóval annak örülsz ennyire, hogy munka előtt dolgozol?

-          Jaj, ne legyél már ilyen ünneprontó!

Szólj hozzá!

Címkék: kütyük

A bejegyzés trackback címe:

https://mivanataskadban.blog.hu/api/trackback/id/tr653219383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása